Mest solgte

Viser 1 - 5 af 5
  • dankemi husrens benyttes til rengøring af alger og sorte pletter på fliser, rengøring af facader, rengøring af træ m.m. Husrens påføres med børste eller sprøjte. Lad produktet virke nogle minutter og skyl efter med vand. Til svære pletter benyttes en grov børste.

  • Miller Hydratkalk er en læsket  kalk der anvendes som tilsætning ved bladning af mørtel, til hvidtekalk og til hvidskuring af trægulve.

  • Med Beckers Terrasselasur får du en smuk glans og farve, samtidig med at den giver et holdbart og slidstærkt resultat.  Den er god til lasering af terrasser, stakit og havemøbler. Terrasselasur er også god til trykimprægneret træ og ubehandlet fyr og gran Overmalingsbar efter 16 timer. Klæbefri efter ca. 4 timer. 10-15 m²/liter.

  • Filtrulle velegnet til indendørs brug, ved maling af træværk, inventar og døre og giver en rigtig god finish. Også velegnet til bådmaling og øvrige tokomponentmalinger. Giver en glat overflade. Til maling af: Træværk

  • En  lakmaling af høj kvalitet til indendørs møbler og træværk . Giver en smuk overflade og er let at male med. Elegant Aqua Lakmaling gulner ikke og hæfter godt på flader, der tidligere er malet med alkyd- og oliemaling. Elegant Aqua Lakmaling mat anvendes til indendørs møbler, træværk, vinduesplader, døre og grundet jern/metal. Den er særdeles velegnet...

Viser 1 - 5 af 5